На підприємстві встановлено австрійське обладнання, яке вичавлює сік з 1,5 т яблук за годину, повідомляє «Агроюг».
У 2018 році компанія виготовлятиме лише яблучний сік, а вже в наступному році різноманітність смаків збільшиться — сік з різними добавками: персик, морква, груша.
«В цьому році ми лінію запускаємо і робимо сік тільки яблучний. На наступний рік в планах робити сік з добавками — це буде яблучно-персиковий, яблучно-виноградний, яблучно-сливовий, яблучно-грушевий і в перспективі яблучно-моркв'яний. Яблуко скрізь присутній в соку, тому що він є натуральним консервантом, який зберігається після пастеризації один рік. Тому ми будемо робити добавки в цей сік по 15% інших фруктів» — говорить директор компанії Олександр Кістечок.
Причому, в компанії зазначають, що соки абсолютно натуральні, без цукру і барвників, зроблені з місцевих яблук.
«Ми використовуємо сировину нашого саду. Сировина дуже якісна, натуральна. В цьому році не увесь урожай можна продати товарним яблуком, тому ми прийшли до того, що поставили лінію і будемо його переробляти і зберігати вжу вигляді соку та реалізовувати», — зазначив Кістечок.