Думка: Різниці між генериками і оригінальними ЗЗР більше немає

26 липня 2018, 16:55 2104

LNZ Group третій рік поспіль запрошує до себе в гості аграріїв з усієї України, аби поділитись досвідом використання передових технологій аграрного виробництва.

Протягом двох днів у компанії гостили партнери з Харківщини, Дніпропетровщини та Чернігівщини — спілкувалися з головою наглядової ради LNZ Group Дмитром Кравченком, побували на полях та виробничих потужностях компанії, обмінялися досвідом ведення сільського господарства, говориться у повідомленні LNZ Group.

Як зазначається, аграрії побачили, як спеціалісти компанії вирощують насіння, якими засобами захисту рослин обробляють культури, дізналися, наскільки ефективними є генеричні та мультинаціональні препарати. 

«Одним із варіантів зменшення собівартості виробленої продукції є використання ефективних генеричних засобів захисту рослин. Протягом тривалого часу на полях компанії ми тестували так звані «генерики» «УкраАгроПротекту» і наразі можемо впевнено заявити, що, окрім фінансової, ніякої різниці у використанні генеричної продукції та оригінальної хімії більше немає. Вже не перший рік ми використовуємо ці генеричні ЗЗР і маємо абсолютно чисті від бур'янів поля та здорові рослини. Суттєва різниця між цими препаратами — не в якості, а в ціні, — зазначив голова наглядової ради LNZ Group Дмитро Кравченко.

За його словами, ця продукція відповідає всім вимогам сучасного аграрія, оскільки є високоефективним інструментом захисту від шкідників та бур'янів.

Також під час візиту аграрії відвідали Лебединський насіннєвий завод, де ознайомились з процесом доробки посівного матеріалу.