LNZ Group завершила посів гороху і приступає до сої

05 квітня 2017, 11:43 3120

Аграрії Лебединського насіннєвого заводу (LNZ Group) завершили посів гороху австрійської селекції компанії Saatbau Linz. Ранньою зерновою культурою було засіяно понад 46 га.

Про це говориться в повідомленні прес-служби компанії.

«Якщо раніше ми лише надавали послуги з розмноження, то наразі з компанією Saatbau Linz у нас укладена ліцензійна угода на виробництво, тому ми являємося власниками цього насіння, — розповідає директор СТОВ «ЛНЗ-Агро» Роман Франчук. — Сьогодні горох — досить затребувана культура, тому ми додали її до нашого портфоліо насіння. Для того щоб отримати максимум насіння гороху, сіяли з густотою до 1 млн рослин на гектар. Вже восени ми будемо реалізовувати насіння гороху досить високої якості двох нових сортів, які наразі лише з’являються на ринку».

Наступною культурою, якою планують засіяти 148 га, буде соя нових сортів австрійської селекції Saatbau Linz, додали в компанії.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована агропромислова компанія, що об'єднує 33 агрофірми в Черкаській та Сумській областях. Орендує 60 тис. га землі і забезпечує роботою 3 тис. працівників в сезон. LNZ Group входить до десятки компаній, що найбільш динамічно розвиваються в секторі насінництва.