Контінентал проведе посівну в заплановані терміни

08 березня 2022, 10:15 552

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» працює над першим етапом весняно-польових робіт. Зокрема, проводять підживлення озимих культур азотними добривами — станом на зараз вже оброблено понад 60% посівів.

Про це AgroPortal.ua повідомили в компанії.

«У теперішніх умовах ми можемо працювати лише у світлу пору доби, та попри це нам вдається випереджати планові показники. Це можливо завдяки мобільній роботі та своєчасній підготовці. Нами заздалегідь було придбали понад 50 тис. т мінеральних добрив, які знаходяться на складах компанії»,  — розповіли в «Контінентал».

Відзначається, що «Контінентал» продовжує здійснювати операційну діяльність навіть в умовах, які склалися у нашій державі. Адже забезпечення продовольчої безпеки залишається пріоритетним обов’язком для компанії. 

«Щодо посівної, то робити прогнози зараз складно, але ми плануємо розпочати посів наприкінці березня — на початку квітня. Посівним матеріалом забезпечені. Готовий до початку посівних робіт і технічний парк «Контінентал». Команда активно працює над забезпеченням запасів засобів захисту та запчастин. Тож ми налаштовані на виконання весняно-польових робіт, дотримуючись планових термінів», — запевнили в компанії.