Другий урожай: Західний Буг сіє сою по пшениці

02 липня 2024, 08:37 3179

Компанія «Західний Буг» проводить сівбу ранньої сої по ранній пшениці.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

«Слідом за комбайном, який збирає ранню пшеницю, курсує посівний комплекс Mzuri, який сіє ранній сорт сої. Перший урожай пшениці зібрали по 8,5 т/га другим класом. На другий урожай сої розраховуємо по 2,5т/га з використанням мінімальної технології», — прокоментували в компанії.

«Західний Буг» для виконання таких операцій має відповідні сорти пшениці та сої, а також агрегат, який за один прохід робить грунтообробіток, вносить добрива та здійснює сам посів.


Для довідки: ПП «Західний Буг» засноване у 2003 році. Компанія займається вирощуванням сількогосподарських культур, а також виробництвом та реалізацією насіння, надає послуги елеваторів та послуги агрохімічної лабораторії. На сьогодні «Західний Буг» обробляє близько 50 тис. га земель у Львівській, Волинській, Чернівецькій та Тернопільській областях. До структури компанії входять 10 рільничих підрозділів, три елеватори потужністю одночасного зберігання 88 тис. т, насіннєвий завод потужністю 200 т/доба, агрохімічна лабораторія, яка надає послуги аналізів ґрунту та води тощо.