Corteva запускає програму дешевого кредитування під покупку ЗЗР

09 лютого 2021, 10:58 1877

Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience разом із Credit Agricole Bank реалізує програму вексельного фінансування фермерів для купівлі засобів захисту рослин.

Як говориться у повідомленні компанії, це одна з ініціатив з підтримки сільгоспвиробників та можливостей фінансування агробізнесу.

У рамках партнерської програми сільгоспвиробники мають можливість розрахуватися за понад 35 продуктів для захисту сільськогосподарських культур авальованим банком векселем, вартість якого становить 1% від суми векселя. Окрім вигідної вартості фінансування, партнерська програма також передбачає адаптований до аграрного циклу строк фінансування (9 місяців) та відсутність комісії за встановлення ліміту фінансування. Заставою може бути рухоме та нерухоме майно. Зміна курсу валюти та інфляція не впливатимуть на ціну продукції, адже вона фіксується в гривні, пояснюють в компанії. 

«Аграрне фінансування відіграє важливу роль для забезпечення безперервної роботи сільгоспвиробників, і Corteva Agriscience прагне надавати своїм клієнтам найкращі рішення для максимізації їхнього прибутку та стійкості бізнесу. Вексельні програми є одним з ефективних та зручних рішень, які пропонує Corteva для підтримки сільгоспвиробників України», — заявила фінансовий керівник Corteva Agriscience в Україні, Білорусі, країнах Кавказу та Центральної Азії Олена Дуніна.

Програма вексельного кредитування розрахована на юридичних осіб, які займаються рослинництвом, зі строком роботи бізнесу від 2 років та можуть довести свій стійкий фінансовий стан та платоспроможність. Засоби захисту рослин від Corteva Agriscience можна придбати в офіційних дистриб«юторів, перелік яких наведено за посиланням.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі — включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов«язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.