Астарта закупила перші вагони-зерновози

01 березня 2019, 11:18 3034

Агропромхолдінг «Астарта» протягом січня-лютого 2019 р. закупила 130 вагонів-зерновозів за контрактами з вітчизняними виробниками — ПАТ «Дніпровагонмаш» та ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Про це йдеться у повідомленні компанії. 

«Компанія активно використовує новий рухомий склад — на сьогодні ним перевезено понад 10 тис. т сільськогосподарської продукції. У березні очікується поставка ще 70 вагонів», — інформують в «Астарті».

Як зазначається, власний вагонний парк допоможе компанії оптимізувати логістику, особливо під час пікових сезонних навантажень. Для ефективного оперування власним та орендованим парком в «Астарті» створюється служба з експедирування.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів в експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).