АгроВіста докупить дощувальних машин на 300 га

01 квітня 2019, 09:27 2198

ТОВ «УкрАгроКом» («АгроВіста») планує розширити площі під зрошенням на 300 га.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, починаючи з 2017 року компанія почала використовувати для зростання врожайності вирощувальних культур дощувальні машини.

«Даний спосіб дозволяє забезпечити максимальну ефективність зрошення. Полив методом дощування є самим натуральним і природним. Використання зрошувальних систем дозволяє негайно провести зрошення на великих площах з точною нормою опадів, необхідної для намокання шару ґрунту, зайнятого кореневою системою рослин», — пояснють в  компанії.

Досвід використання в холдингу таких агрегатів показує, що врожайність культури виросла в два рази, додали в «УкрАгроКом».

«В кінці минулого року компанія придбала ще дві дощувальні машини виробництва заводу «Фрегат» з площею поливу по 150 гектар, в планах на 2019 рік є придбання дощувальних машин з площею поливу 129 гектар та 177 гектар», — підсумували в компанії.


Для довідки: «АгроВіста» — правонаступник групи компаній «УкрАгроКом-Гермес Трейдинг». Це сільськогосподарська корпорація, яка спеціалізується на виробництві зернових і олійних культур, вирощуванні свиней і великої рогатої худоби, зерновій торгівлі. Земельний банк — 75 тис. га, загальна потужність зберігання зерна — 353 тис. т.