Українцям доступна платформа для купівлі локальних крафтових продуктів

17 червня 2023, 08:40 3487

Платформа «Неймовірна крафтова торбина» зібрала 25 продуктів від різних виробників крафтової локальної продукції. Серед них кооперативи, фермери та жителі неймовірних українських сіл.

Про це йдеться в повідомленні AgroPortal.ua.

До торбини входять: пастила, кавовий напій цикорій, кава з жолудів, трояндовий лікер, пиво, вино, мед, маринований перець, лавандовий сироп, масло гхі, олія, повидло, чай, чипси з батату, гарбузове насіння, хліб, сири, мариновані равлики тощо.

📲 Всі товари доступні до замовлення на платформі.

Команда AgroPortal.ua

На ринку є багато малих виробників класної продукції. Та досить часто у них просто не вистачає ресурсів для того, щоб заявити про себе. Ми, як інформаційний ресурс, підтримуємо їх і прагнемо, щоб усе більше споживачів звертали увагу на локальну продукцію. Наразі наша команда шукає нові обличчя серед крафтярів. 

Щоб розповісти про себе, крафтярам потрібно лише заповнити анкету.

Відібрані редакцією продукти стануть учасниками крафтової платформи, а історії їхнього виробництва будуть опубліковані на сайті та в соціальних мережах видання.


Для довідки: у грудні 2022 року аграрне видання AgroPortal.ua за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні запустило платформу «Неймовірна крафтова торбина» для того, щоб підтримати малих крафтових виробників та популяризувати локальний продукт.