В українській культурі їжа, як невідʼємна частина гостинності та частування, має величезне значення. Смаки навіть відомих традиційних страв часто різняться залежно від регіону і формують неповторні кулінарні спогади. Скуштувавши борщ чи деруни у дорогому ресторані, українці з посмішкою кажуть, що їхня бабуся чи мама готувала краще. І справді — українські господині у своїй майстерності приготування страв здаються майстернішими за професійних кухарів. У чому їхній секрет?
Коли знаєш, хто стоїть за продуктом чи стравою, бачиш його обличчя, дізнаєшся історію та цінності, ти відкриваєш для себе не тільки смак продукту, а й людину, яка його виробляє. Саме це робить крафтові продукти унікальними. Попит на крафтові продукти формується на довірі та часто на особистих контактах між виробником і споживачем.
