Нові технології: аграрії ставлять полімерне покриття на силоси

20 вересня 2024, 10:24 243

Все частіше сільгоспвиробники під час будівництва елеваторів звертають увагу на силоси з полімерним покриттям даху. Силоси з дахом із полімерним покриттям сірого та червоного кольорів — це новинка компанії LUBNYMASH, яка вже має попит на ринку.

Повністю автоматизований елеватор СФГ «Вікторія» був запущений у роботу 2021 року. Його потужність складає 7,5 тис. т одночасного зберігання, обладнання повністю компанії LUBNYMASH. Зерносушарка працює на автоматичному твердопаливному теплогенераторі GRECO GROUP. Це теж автоматизована та доволі мобільна система, яка не потребує додаткового персоналу.

Будуючи елеватор, власник СФГ «Вікторія» Олександр Голомах обрав для трьох силосів обсягом 2,5 тис. т кожний полімерне покриття даху, виготовлене за новою технологією від компанії LUBNYMASH.

propData.content.image
Олександр Голомах, власник СФГ «Вікторія»

Обрали полімерне покриття на силоси, оскільки воно менше покривається пилом, а також повільніше псується та виходить із ладу. Адже якщо брати загалом силос, то найшвидше там псується покриття, а ця технологія забезпечить довшу стійкість даху та значно продовжить термін експлуатації. 

Виробник матеріалу для покрівлі даху силосу дає гарантію на таке покриття 50 років від наскрізної корозії та 25 років на те, що матеріал не відшарується від оцинкування і не змінить свій колір. 

Проєкт #СушиPRO100 реалізується за підтримки компаній LUBNYMASH & GRECO GROUP


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua