Зернові, м’ясо, молоко і риба — це та продукція, яка найбільше споживається у світі та в Україні. Держпродспоживслужба спільно з Мінагрополітики розрозбляє низку заходів щодо цифровізації системи обліку продукції, аби посилити її ідентифікацію.
Про це повідомив голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Сергій Ткачук під час засідання круглого столу.
«Щодо молочної продукції ми працюємо з асоціаціями, щоб активно поборотися з фальсифікатом навіть за тих обмежених функцій, які сьогодні є у Держпродспоживслужби», — зазначає Сергій Ткачук.
Він додає, що Україні є чим пишатися, і на тлі того, як здійснюється контроль імпорту, він закликає споживати українське.
Вікторія Полевик, AgroPortal.ua