На Зеленому тижні Україну представлятимуть понад 50 компаній

04 січня 2019, 15:08 2993

Українська делегація з 18 по 27 січня братиме участь у найбільшій міжнародній продовольчій виставці-ярмарку «Міжнародний зелений тиждень», світовому продовольчому форумі, який відбудеться у Берліні.

Про це повідомляє оператор національної експозиції України компанія ТОВ «ТД «Промфінінвест».

Українська делегація, вперше після 2014 року, візьме участь у «Міжнародному зеленому тижні», що стало можливим завдяки підтримці Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Національна експозиція України займатиме павільйон площею понад 1000 м2. Оформлення стендів та організація участі української делегації передбачає єдину цілісну композицію, зокрема, урочисте відкриття за участю в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка, презентації та дегустації продукції від 50-ти українських компаній, споживання страв вітчизняної кухні, музичні виступи, майстер-класи, інтерактивні заходи та ін.

Ключовою темою української експозиції буде харчова промисловість, де компанії-учасники з України представлять молочну і м’ясну індустрію, виробництво алкогольних та безалкогольних напоїв, кондитерських виробів та меду, а також виробництво органічних продуктів. Це продукція таких відомих торгових марок як «Шабо», «Колоніст», «Барчанка», «Перша приватна броварня», «Чумак», Jaffa, «Баварія», Аграрний фонд, Державна продовольчо-зернова корпорація України, «Галка», «Майстерня карамелі», Leopolis, Favorine Foods, «Добра ферма», Organico, «Ніжин», «Козуб», «Асканія-Пак», «Екона», Liqberry, «Золотий вік», «Теремно», «Квант», «Галекс-Агро» та багато інших. Без перебільшення можна сказати, що на виставці «Міжнародний зелений тиждень-2019» буде представлено найкращі продовольчі бренди України.


Для довідки: «Зелений тиждень» — найбільша міжнародна виставка продовольства і сільського господарства, де представлені близько 70 країн. Щорічно її відвідують понад 400 тис. осіб. В рамках виставки проходить Глобальний форум з продовольства і сільського господарства (GFFA), а також Саміт аграрних міністрів, участь в якому беруть понад 60 міністрів сільського господарства і продовольства з усього світу.

Дата і місце проведення: 18-27 січня 2019 року, павільйон №7.2 а, виставковий центр «Мессе Берлін», м. Берлін, Німеччина.