Думка: Управлінський облік допомагає скорочувати витрати у виробництві

10 вересня 2018, 13:41 2877

Грамотний управлінський облік допомагає виявити неефективні проекти, скорочує затрати на вирощування та може збільшити виробництво в тваринництві на 25 млн грн.

Про це розповіла директор з економіки та контролінгу ТОВ «ЛНЗ» групи компаній LNZ Інна Тищенко.

«В рослинництві управлінський облік може допомогти прослідкувати за зміною структури посівів та підкорегувати собівартість вирощування шляхом заміни виробничих факторів, скоротити витрати на обслуговування та ремонт с/г техніки. А завдяки упорядкуванню обліку пайовиків та гектарів ефективніше використовувати свій земельний банк», — розповідає Інна Тищенко.

За її словами, при впровадженні управлінського обліку в компанії може виникнути низка запитань: від побудови системи управлінського обліку та визначення цілей і задач до підбору кадрів і навчання персоналу.

Інна Тищенко, яка впроваджувала систему управлінського обліку у ГК «ЛНЗ», поділиться своїм досвідом на IV Щорічній конференції «Фінанси і податки в агробізнесі 2018».


Для довідки: Конференція «Фінанси і податки в агробізнесі 2018» відбудеться 14 вересня у Києві. Місце проведення: Admiral Hall, вул. Хрещатик, 7.