Україна — світовий лідер за темпами провадження агродронів

13 січня 2022, 15:57 705

Джерело фото: Facebook // XAG - formerly Xaircraft

Україну визнано світовим лідером із впровадження роботизованих технологій XAG в агробізнес.

Про це говориться у повідомленні компанії DroneUA, яка отримала перемогу в першій щорічній Премії для закордонних дистрибюторів XAG-2021 та відзначена нагородою Global Best Contribution Award.

Як зазначається, премією нагороджуються міжнародні партнери XAG - formerly Xaircraft за найвищі показники інтеграції технології робототехніки в сільське господарство.

«При визначенні переможця враховували як обсяги, так і динаміку приросту ринку. На український ринок бренд спільно з DroneUA вийшов на початку 2021 року і за цей дуже короткий період частка бренду виросла «з нуля» до 60%», — уточнюється у повідомленні.

Швидке зростання інтересу аграріїв та розвиток ринку стали заслугою не лише компанії, а й партнерів, однодумців DroneUA.

«Ріст був би неможливим без готовності українського агробізнесу до змін та відкритості до абсолютно нових методів ведення сільського господарства. Для України це стрімкий рух до світового лідерства у сфері передових агротехнологій. Ми вже задаємо світові тренди і радо вітаємо всіх зі спільним досягненням», — підсумували в компанії.