Сівалку BEDNAR нагородили за інноваційність

22 серпня 2024, 16:04 965

Експертна комісія виставки LIBRAMONT, яка відбулася наприкінці липня в Бельгії, нагородила сівалку OMEGA OO_FL компанії BEDNAR призом за інновації.

Як говориться у повідомленні компанії, LIBRAMONT — одна з найбільших виставок просто неба в Європі. На заході побувало приблизно 200 тис. відвідувачів, взяли участь 700 експонентів, а представлено було майже 4 тис. брендів. 

Зазначається, що відвідувачі могли побачити машини BEDNAR на виставковому майданчику компанії DistriTECH, ексклюзивного імпортера бренду BEDNAR у Бельгії.

«Цього року на виставці LIBRAMONT була обрана й нагороджена за свою інноваційність багатофункціональна сівалка BEDNAR OMEGA OO_FL. Чому саме цей агрегат? Експертну комісію переконали легкість налаштування висівного агрегату, гідравлічна стійка дишля та інноваційний спосіб спорожнення бункерів ззаду. Такий спосіб спорожнення дозволяє легко й безпечно калібрувати норму висіву або зручно спорожняти обидві камери бункера в мішок BIG BAG. 

Також журі високо оцінило варіант гідравлічної стійки дишля, який забезпечує відмінне дотримання заданої робочої глибини, легке пристосування і незалежне слідування рельєфу поверхні поля. Таким чином, сівалка спокійно працює, а гідравлічна стійка поглинає удари, що виникають під час роботи», — говорить комерційний директор компанії DistriTECH Жан-Гьюз Анро.

Менеджер із маркетингу продукції компанії BEDNAR FMT Ондржей Адамчік підкреслив, що отримана нагорода підтверджує зусилля, які компанія докладає щороку до модернізації та розвитку сівалок. 

«Відтоді, як ми випустили на ринок сівалки OMEGA, вони зацікавили багатьох клієнтів, що шукають, наприклад, певні елементи оснащення, які не пропонують наші конкуренти. Легке калібрування або можливість швидкого спорожнення камер — це лише дві з таких переваг», — додав він.