BEDNAR презентував нові продукти та анонсував вихід просапної сівалки

29 липня 2024, 12:45 1097

Компанія BEDNAR почала знайомити український ринок із новим продуктом — котком-подрібнювачем рослинних решток Duracut, який здатен швидко та ефективно подрібнити рослинні рештки.

Про це розповів бізнес директор компанії BEDNAR FMT Ян Беднар під час «УКАБ Агротехнології 2024» на Вінниччині. 

За його словами, українські аграрії виявили велику зацікавленість до агрегату, та компанія отримала вже кілька замовлень на постачання цієї моделі.

Також під час заходу сільгоспвиробники цікавилися новинкою цього року — сівалкою для смугового посіву BEDNAR MATADOR MO 6000. Вона призначена для смугового посіву ріпаку, зернових та широкорядних культур. Перевага цього технічного рішення полягає в тому, що перед посівом відбувається розпушування ґрунту в смугах, локально вносяться добрива на глибину розміщення кореневої системи.

Робочі стійки Active-Mix з гідравлічним захистом із силою спрацювання 870 кг працюють на глибину до 35 см. За дисковою секцією подвійний шинний коток з колесами великого діаметру (280/85 R20) у два ряди (зі зміщенням), що зменшує вимоги до тягової потужності трактора та забезпечує відмінну прохідність сівалки навіть у вологих умовах.

Крім того, Ян Беднар анонсував презентацію нової розробки BEDNAR — просапної сівалки, яка буде офіційно представлена широкому загалу 2025 року на виставці AGRITECHNICA. Компанія працювала над створенням цієї машини 4 роки.

«Наразі нова модель просапної сівалки проходить тестування в Аргентині, адже ми її готуємо до роботи в максимально складних умовах. Ми витрачаємо мінімум два роки на тестування перед тим, як продукт вийде на ринок», — пояснив Ян Беднар.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua