Західний Буг створив новий підрозділ на Буковині

25 березня 2019, 15:09 4165

ПП «Західний Буг» у березні 2019 р. сформувало новий підрозділ у м. Заставна Чернівецької області.

Як говориться у повідомленні компанії, загальна площа земель буковинського підрозділу, яку оброблятиме «Західний Буг», наразі становить 7,25 тис. га. Надалі компанія планує збільшувати площі земель для обробітку.

«Цьогоріч же на Чернівеччині компанія запланувала посіви пшениці, цукрових буряків, ячменю, ріпаку, сої та кукурудзи», — говориться у повідомленні.

Штат нового підрозділу становить 45 працівників. В майбутньому на території підрозділу передбачено облаштування гуртожитка та їдальні для працівників.

Крім того, компанія шукає в цьому районі пайовиків, які готові віддати землю в оренду.


Для довідки: ПП «Західний Буг» засноване у 2003 році. Компанія займається вирощуванням сількогосподарських культур, а також виробництвом та реалізацією насіння, надає послуги елеваторів та послуги агрохімічної лабораторії. На сьогодні «Західний Буг» обробляє понад 40 тис. га земель у Львівській, Волинській та Чернівецькій областях. До структури компанії входять 10 рільничих підрозділів, три елеватори потужністю одночасного зберігання 88 тис. т, насіннєвий завод потужністю 200 т/доба, агрохімічна лабораторія, яка надає послуги аналізів ґрунту та води тощо.