Silage Workshop: примножити прибутки завдяки правильним технологіям вирощування силосу

14 серпня 2021, 08:00 2608

Компанія LNZ Group провела Silage Workshop на базі ТОВ «Острійківське», мета якого — ознайомлення з технологіями вирощування силосних гібридів Leafy-Floury типу бренду UNIVERSEED та демонстрація технології заготівлі силосу та закладки силосної ями.

Під час Silage Workshop всім відвідувачам надана повна інформація, починаючи від підбору потрібного силосного гібриду кукурудзи до оцінки ефективності тваринницької ферми. 

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua. 

«Silage Workshop є частиною маркетингової політики компанії LNZ Group з просування на ринок гібридів північноамериканської селекції UNIVERSEED, зокрема силосних гібридів, які доступні для українського ринку останні три роки (S2610/EXPG600 (ФАО 260), S3825 (ФАО 380), S3909 (ФАО 390) S4210 (ФАО 420) та S4211/EXPG607 (ФАО 440)), — говорить менеджер з розвитку агротехнологій в центральному регіоні LNZ Group Леонід Чорний. 

Досліджуючи силосні гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED, було закладено по всій країні близько 40-ка демонстраційних полів, щоб показати, як працюють гібриди у різних кліматичних зонах. Тому гібриди можна побачити не в каталозі, а на полі.  

«Якісний силос і збалансований раціон забезпечує тварин здоров’ям, а якщо корова здорова — буде продуктивність», — зауважив Леонід Чорний.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua