ПАЕК зареєструвала торгову марку для своєї плодоовочевої продукції

26 березня 2024, 15:31 938

ТОВ «СП «ПАЕК» збільшить обсяги експорту власної агропродукції на європейські ринки.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

Як зазначається, днями представники компанії з робочим візитом перебували в Республіці Кіпр, де з партнерами були досягнуті домовленості щодо експорту овочевої продукції до європейських країн. З іншою компанією-партнером були проведені перемовини щодо взяття в оренду холодильника загальним обсягом одночасного зберігання плодоовочевої продукції до 5 тис. т. 

У ПАЕК підкреслили, що значно посилили напрям овочівництва серед основних видів діяльності.

«2023 року було побудовано сучасний комплекс для вирощування розсади та тепличних овочів, таких як редиска, огірки, томати. Цьогоріч під перший та другий обороти компанія відвела близько 2 тис. га землі для вирощування овочів у відкритому ґрунті. Проводиться повна механізація виробництва: для посадки та збору врожаю, сортувальні лінії та лінії завантаження у склади готової продукції», — зазначили в компанії.

У ПАЕК уточнили, що минулого року обсяги вирощеної продукції потребували додаткових потужностей для зберігання овочів під холодом та в холодильниках. Цього року це стало можливим. У компанії мають на меті поступово забезпечити зберігання плодоовочевої продукції загальним обсягом до 10 тис. т.   

«Також 2023 року компанія ТОВ «СП «ПАЕК» розпочала новий для себе напрям — переробка овочевої продукції. Зареєстровано власну ТМ «Смакота», під брендом якої і буде надалі відбуватись реалізація плодоовочевої продукції як в Україні, так і за її межами», — підсумували в компанії.