Компанія «Овостар» першою в Україні представила ринку продукцію у категорії Ready-to-Cook — яйце варене очищене.
Про це говориться у повідомленні компанії.
«Така пропозиція широко потрібна на світових ринках. Технологи компанії вірять, що готове до подальшого застосування яйце в компактній упаковці стане надійним помічником для сектору HoReCa, комбінатів комунального харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі пропозиції Ready-to-Eat», — зазначають в «Овостар».
Перша пропозиція ринку — варене яйце очищене в розсолі — упаковане у відра ємністю 3,3 л.
«Яйце надходить прямими конвеєрними лініями з птахофабрики «Ясенсвіт», сканується на якість, цілісність шкаралупи, сортується за розміром, відварюється за температури 96°С, охолоджується та очищується за допомогою сучасного технологічного обладнання виробництва компанії SANOVO. Продукція повністю відповідає високим стандартам якості та безпеки, прийнятим у компанії», — говорять в «Овостар».
Готове яйце може застосовуватися для приготування салатів, бутербродів, як декор для банкетного столу, зручне в приготуванні та є незамінним інгредієнтом для закусок з високим вмістом білка та обідніх перекусів в офісному середовищі, вважають у компанії.
Для довідки: ГК «Овостар Юніон» — один із лідерів виробництва курячих яєць в Україні. У 2011 р. група здійснила IPO на Варшавській фондовій біржі.