Модельний ряд TRION від CLAAS: новий орієнтир для комбайнів середнього класу

06 серпня 2021, 12:02 3530

Компанія CLAAS із запуском 20 нових комбайнів модельного ряду TRION робить ще один крок для розвитку своєї ініціативи щодо зернозбиральної техніки, яку було розпочато у 2019 році.

Як говориться у повідомленні компанії, майже весь асортимент комбайнів оновлено протягом усього двох років.

«Найсучасніший модельний ряд TRION включає не тільки 5- та 6-клавішні машини, а й гібридні зернозбиральні комбайни з одним або двома роторами. Також доступні декілька версій TERRA TRAC та MONTANA», — зазначають у компанії.

TRION підходить для кожного ринку — як Європи та Північної Америки, так і Південної Африки — і орієнтований на сегменти клієнтів, починаючи від традиційно свідомої сімейної ферми до високотехнологічних підрядників.

Лінійка TRION, по суті, складається з трьох модельних серій із клавішними та гібридними зернозбиральними комбайнами, що передбачають дві ширини молотильного каналу:

- TRION 500 з 5-клавішною системою обмолоту APS WALKER, ширина каналу 1420 мм;

- TRION 600 з 6-клавішною системою обмолоту APS WALKER, ширина каналу 1700 мм;

- TRION 700 із гібридною системою обмолоту APS (TRION 710-730 з одним ротором ROTO PLUS, TRION 750 з подвійним ротором ROTO PLUS), ширина каналу 1420 мм.

Моделі оснащені потужними молотильними агрегатами, ефективною системою очищення, великими зерновими бункерами, подрібнювачами та розкидачами соломи, новітнім поколінням шестициліндрових двигунів і зручнішою кабіною. Моделі TRION можуть поєднуватися з великою кількістю переднього навісного обладнання CLAAS.