КВС-УКРАЇНА покращила захист продукції

09 лютого 2018, 15:52 3348

Компанія  «КВС-УКРАЇНА» з 2018 року покращила захист своєї продукції від підробок шляхом додавання етикетки з унікальним кодом.

Як говориться у повідомленні компанії, за допомогою даного коду можливо відстежити не тільки оригінальне походження мішка,  але й країну виробництва та відслідкувати його переміщення далі (постачальник, дистриб'ютор, субдистриб'ютор тощо).

«Щоб впевнитись, що мішок дійсно був запакований на нашому заводі, потрібно за допомогою смартфона відсканувати QR-код та ввести десятизначний ID код з етикетки. Або зайти на сайт qr.kws.ua. Далі на вашому екрані з'явиться детальна інформація щодо даного мішка», — пояснили у «КВС-УКРАЇНА».

У випадку, якщо коду в системі не існує, в компанії просять звертатися до торгових представників відділу кукурудзи та олійних культур «КВС-УКРАЇНА».


Для довідки: KWS — одна з найбільших селекційних компаній в світі, яка веде свою діяльність вже 160 років. Компанія має представництва в більш ніж 70 країнах. У KWS працює майже 5000 співробітників, 40% з яких займаються науковими дослідженнями.

В Україні насінництво, маркетинг і агросервіс здійснює ТОВ «КВС-УКРАЇНА», 100% дочірнє підприємство KWS SAAT AG зі штаб-квартирою в Німеччині.