KMZ Industries та Варіант Агро Буд об’єднали виробничі майданчики

10 грудня 2021, 16:55 1203

Після об'єднання KMZ Industries та елеваторного напряму «Варіант Агро Буд» виробничі майданчики обох заводів поєднуються в єдине виробництво, і верстати для виготовлення елеваторного обладнання з Харкова перевозять на «Карлівський машинобудівний завод» до Полтавської області.

Про це повідомляє прес-служба компанії KMZ Industries

«Переміщення харківських виробничих потужностей елеваторного напряму «Варіант Агро Буд» до Карлівки — а це 47 одиниць обладнання — йде чітко за графіком і цього місяця виходить на фінішну пряму. Станом на кінець листопада в цеху повністю виконано демонтаж обладнання, яке не використовуватиметься у новому технологічному процесі, й підготовлені фундаменти під обладнання з Харкова та релокацію власних верстатів. Наступного тижня очікується встановлення перших верстатів», — розповідає генеральний директор KMZ Industries Валерія Калашник.

Планується, що до кінця грудня будуть встановлені всі верстати на нові фундаменти, підключено та проведено пусконалагодження як самих верстатів, так і програм їхньої роботи. А з січня компанія розпочне експлуатувати нове обладнання.

За словами Валерії Калашник, найбільші зміни на заводі чекають на цех, який зараз називається заготівельним. Після його оновлення там випускатимуть деталі з оцинкованої сталі, які не вимагають подальшої обробки. На модернізацію та розширення чекають й інші цехи — чергове оновлення заводу йде повним ходом.

Переобладнання цехів, як і перевезення харківського обладнання, на заводі планують завершити вже до кінця поточного року. А будівництво нового складу готової продукції — у березні 2022-го.

Також у планах компанії розширити команду, загалом планують набрати до 100 нових співробітників.