Агропросперіс докупить 100 вагонів-зерновозів

25 вересня 2018, 09:10 3031

Група компаний «Агропросперіс» до жовтня 2018 р. збільшить власний парк залізничних вагонів до 400 одиниць.

Як зазначається у повідомленні компанії, з 1 липня 2017 р. по 1 вересня 2018 р. 300 вагонів «Агропросперіс» забезпечили своєчасне вивезення 580 тис. т продукції, виробленої компаніями групи, а також малими та середніми фермерами України.

«Власний вагонний парк забезпечив своєчасне вивезення 30% агропродукції «Агропросперіс» з 52 елеваторів групи та партнерів, в результаті чого зерносховища максимально ефективно використовували свої потужності, а виробничі компанії провели збирання урожаю та посівну кампанію в оптимальні терміни», — додали в компанії.

Уточнюється, що високій оборотності вагонів сприяла активна робота 8 власних та орендованих тепловозів з правом виїзду на станційні шляхи.

 «У найближчих планах групи компаній «Агропросперіс» — посилення власної логістики ще 100 новими вагонами виробництва «Крюковського вагонобудівного заводу», які будуть поставлені в жовтні цього року. Це дозволить збільшити обсяги залізничних перевезень агропродукції до 800 тис. т на рік, а також надавати логістичні послуги партнерам «Агропросперіс» — малим і середнім фермерам України», — підсумували в компанії.


Для довідки: група компаній «Агропросперіс» фінансує виробництво і експорт агропродукції в Україні з 2007 року. Поставляє національним агровиробникам весь комплекс товарів і послуг для виходу на світові ринки. Основний інвестор — група фондів під управлінням NCH Capital (США).