Сушити недорого: серед аграріїв збільшується попит на автоматичні твердопаливні генератори

30 липня 2024, 13:20 1316

GRECO GROUP на УКАБ Агротехнології 2024

Компанія-виробник автоматичних твердопаливних генераторів Greco Group за перше півріччя поточного року уклала 46 контрактів та змонтувала вже 32 об’єкти. За прогнозами компанії, до кінця поточного року загалом встигнуть змонтувати та запустити в роботу 60 об’єктів.

Про це AgroPortal.ua повідомив генеральний директор компанії Greco Group Іван Корженко під час «УКАБ АгротехнологіЇ 2024». 

«Конструкція наших автоматичних твердопаливних генераторів модульна, тому монтаж обладнання відбувається дуже швидко (2-4 доби). Тож сушарки можна переобладнувати і у жовтні, листопаді. Багато хто думає, що цей процес займає місяць-два, в нашому випадку з моменту укладення договору до монтажу і запуску  проходить всього 14 днів», — зазначає Іван Корженко. 

За його словами, найбільш затребуваними серед агровиробників, які переобладнують сушарки на альтернативне паливо, автоматичні твердопаливні генератори потужністю від 4 до 8 МВт. Саме така потужність підходить для найбільш розповсюджених за потужністю та обсягом зерносушарок.


Вікторія Полевик, AgroPortal.ua