Аграрії обирають ефективне рішення для сушіння зерна

14 липня 2024, 09:20 3768

Зерносушарка виробництва LUBNYMASH на підприємстві «Цукровик» працює в тандемі з твердопаливними котлами Greco Group потужністю 9 мВт.

Обрали саме цього українського виробника твердопаливних котлів, оскільки він мав усе необхідне в наявності, а ще генератор має помірну ціну і досить компактний розмір.

Про це AgroPortal.ua розповів директор СТОВ «Цукровик» Павло Пустовойт.

За його словами, якщо встановити генератор потужністю 9 мВт, який працюватиме на тирсі, то можуть виникнути проблеми. Тому в господарстві користуються винятково соняшниковою пелетою, яка є вигідним джерелом для сушіння зерна.

propData.content.image
Павло Пустовойт, директор СТОВ «Цукровик»

Якщо ви обираєте генератор від Greco Group потужністю до 5 мВт, то можна працювати з тирсою, якщо ж потужність вища за 5 мВт, то працювати потрібно тільки з соняшниковою пелетою.

До обслуговування генераторного обладнання на підприємстві ставляться прискіпливо. За словами Павла Пустовойта, якщо вчасно і правильно обслуговувати генератор, то і слугуватиме він довго, і, відповідно, обладнання, яке працює з ним у тандемі — сушарка LUBNYMASH, буде ефективно виконувати свою функцію сушіння зерна та не спричинить загоряння.

Обладнання Greco Group встановлене та працює вже на понад 420 об’єктах по всій Україні.


Проєкт #СушиPRO100 реалізується за підтримки компаній LUBNYMASH & GRECO GROUP


Вікторія Полевик, AgroPortal.ua