Аграрії обирають елеваторне обладнання від українського виробника

06 липня 2024, 11:45 1310

Елеваторний комплекс ТОВ «Карлівське сільгосппідприємство «ЛОС» загальною потужністю зберігання 69 тис. т фактично повністю складається з обладнання українського виробника «Лубнимаш» (LUBNYMASH). За час експлуатації в понад 10 років воно жодного разу не підвело виробництво.

Про це AgroPortal.ua в межах проєкту #СушиPRO100 розповів директор елеватора ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС» Юрій Бутигін.

За його словами, власник підприємства обрав елеваторне обладнання саме цього виробника, оскільки воно вироблене з якісного оцинкованого металу, а також за рекомендаціями інших аграріїв, у яких вже працювали елеватори LUBNYMASH. 

propData.content.image
Юрій Бутигін, директор елеватора ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС»

Дане обладнання нас повністю влаштовує, за роки експлуатації нічого не поіржавіло, тобто оцинкування якісне. До нас приїжджали колеги, у яких елеватори інших виробників, і розповідали, що низ силосів почав іржавіти. А у нас з 2013 року, з моменту монтажу перших ємностей, до сьогодні все чудово.

В агропідприємстві відзначають, що за час співпраці компанія LUBNYMASH зарекомендувала себе як надійний партнер, з яким комфортно працювати, і за десяток років спільної роботи немає жодних претензій. Навіть якщо й трапляються певні пошкодження на елеваторі, то виробник оперативно реагує на запити клієнта й забезпечує необхідними запчастинами для ремонту чи заміни.

У найближчих планах ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС»  — збільшити потужність сушарки та обладнати її додатковим модулем. Такі зміни потребують також встановлення додаткової ємності — конусного силосу.

Проєкт #СушиPRO100 реалізується за підтримки компаній LUBNYMASH & GRECO GROUP


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua