Розводити їх почав уже давно. Мав домовленість про закупівлю усього молока, але сталося так, що чоловікові довелося самому думати, куди збувати продукцію.
Тож почав виготовляти сири. Їх в асортименті 15 видів: бринза, рікота, сулугуні, моцарела, качота, гауда, голландський, рокфор із пліснявою, косички, шеврон, бринза з шоколадом тощо. Є ще й копчені сири.
А нещодавно Ігор Савчук почав виготовляти козине морозиво. Продукт містить тільки свіже молоко та ванільний цукор. 100 г продукту коштує 25 гривень.
«Хочу ще замінити чимось цукор, аби було ще корисніше», — розповів волинський фермер.
Морозиво можна придбати у самого виробника на місцевому ринку.
AgroPortal.ua за матеріалами Volyn.com.ua