На Дніпропетровщині виготовляють гарбузову кашу з рисом швидкого приготування

31 січня 2023, 17:10 1985

Бренд «Герцевські крафтолики» (с. Маломиколаївка, Дніпропетровщина) додав до свого асортименту страв швидкого приготування гарбузову кашу з рисом.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці бренду.

Бренд «Герцевські крафтолики»

Невід’ємною частиною традиційної української кухні є різноманітні каші. Гарбузова каша — це давня автентична страва, яка з’являлась на столах, як тільки виростали гарбузи. Зазвичай цю страву готували в печі. Але «Герцевські крафтолики» спростили цей процес. Тож представляємо вам гарбузову кашу з рисом швидкого приготування. Вона є дуже корисною та ситною, а в нашому випадку  ще й легкою в приготуванні.

Пакування розраховане на одну або чотири порції.

«Герцевські крафтолики» виготовляють цукати, фріпси, пастилу, енергетичні батончики, а також борщі та супи швидкого приготування. За період війни жителі села Маломиколаївка виготовили 4,5 тис. порцій сухого борщу для українських військових.


Для довідки: бренд «Герцевські крафтолики» — це кооперація зусиль мешканок села Маломиколаївка, що на Дніпропетровщині. В 2020 р. вони перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України», організатором якого є онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні, та закупили обладнання для виготовлення цукатів з гарбуза та інших овочів.