Про це йдеться у повідомленні Департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Підприємства регіону постійно модернізують обладнання, нарощують потужності. Завдяки цьому збільшують виробництво сільгосппродукції. У 2021-му отримуємо кращі показники, ніж за кілька попередніх років», — зазначив в.о. директора департаменту економічного розвитку ОДА Олексій Псарьов.
За його словами, найвищі показники росту — у виробництві м'яса птиці.
«Одна з птахофабрик регіону збудувала та запустила нові пташники. Завдяки цьому зробила ривок в обсягах продукції», — сказав Олексій Псарьов.
Уточнюється, що у 2020 році підприємства Дніпропетровщини отримали 250,8 тис. т м«яса птиці. Це 80% від загальної кількості м«ясного виробництва у регіоні.