Ветерани, які заснували власну справу з переробки часнику на Вінниччині, планують об'єднуватись у хаб.
Про це виданню Вінниця.info повідомив співвласник підприємства Володимир Скосогоренко.
Підприємство випускає часникову пасту і чорний ферментований часник.
Як зазначив Володимир Скосогоренко, через війну виробництво скоротилось, тому об’єднались із підприємцями. Вирішили відкрити часниковий хаб.
«Це буде об’єднання холодильників, складів, переробників і тих, хто вирощує часник», — говорить він.
На продукцію Скосогоренка — великий попит. Поки його партнери на війні, Володимир вигадує нові рецепти. Каже, коли побратими повернуться, відкриватимуть підприємства в інших регіонах, щоби військовим було більше роботи.