Вержиховський став операційним директором ІМК

06 лютого 2017, 13:47 6453

З 1 лютого 2017 р. операційним директором ІМК призначений Олександр Вержиховський. До цього він два роки керував одним із регіональних підприємств ІМК, до складу якого входить сільськогосподарське підприємство з 20,5 тис. га землі в обробці і потужностями зі зберігання зернових у 160 тис. т.

Раніше Олександр Вержиховський координував проект із залученням зовнішніх консультантів з оптимізації бізнес-процесів, кадрової структури і системи мотивації ІМК, йдеться в повідомленні прес-служби ІМК.

«Необхідність у введенні посади операційного директора назріла давно, але до певного моменту мені як генеральному директору доводилося тримати під власним контролем операційну діяльність компанії, поєднуючи функції генерального та операційного директора. Зараз же можу сказати, що компанія впевнено реалізує намічену стратегію розвитку, демонструє прекрасну динаміку, дає мені можливість зосередити більше уваги на горизонтальному і вертикальному зростанні компанії, пошуку і впровадженні нових проектів і напрямів для ІМК, залученні додаткових інвестицій», — зазначив генеральний директор ІМК Алекс Ліссітса.

Згідно з повідомленням, до сфери відповідальності операційного директора ІМК входитиме управління операційною діяльністю холдингу на всьому виробничому ланцюгу, починаючи з вирощування ключових культур, їх доробки та зберігання і закінчуючи виробничою логістикою, а також виготовленням продукції тваринництва.


Для довідки: ІМК — інтегрована сільськогосподарська компанія, в обробітку в якої знаходиться близько 137 тис. га землі. Також агрохолдинг має власні потужності зі зберігання зернових на 554 тис. т. У травні 2011 р. відбулося розміщення акцій ІМК на Варшавській фондовій біржі.