Уманьпиво впровадили екологічну систему рекуперацією вуглекислого газу

02 вересня 2019, 09:28 1574

Цього року на виробничих потужностях броварні «Уманьпиво» було встановлено сучасну німецьку систему рекуперації вуглекислого газу.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Система дозволяє накопичувати газ СО2, отриманий в процесі бродіння пива, та повертати його для повторного використання. Таким чином складається замкнутий цикл без сторонніх викидів в атмосферу.

«Ми відповідально підходимо до екологічної ситуації у своєму регіоні. Адже розміщення виробництва не має становити проблему для мешканців міста. І хоча пивне виробництво не є особливо небезпечним для екології, але завжди є до чого прагнути. Адже ми декларуємо сучасний підхід та європейські стандарти продукції і це має стосуватися також виробничого процесу», — пояснив СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

За його словами, встановлена система рекуперації дозволяє нам оптимізувати процес та зробити виробництво повністю екологічним.


Для довідки: Пивоварня «Уманьпиво» — український локальний виробник пива і безалкогольних напоїв. На сьогоднішній день одна з найстаріших пивоварень України. Заснована в 1878 році. Підприємство випускає натуральне пиво і напої, всі складові яких вирощені на власних полях компанії. Найпопулярніша лінійка пивоварні «Уманьпиво» — Waissburg, в минулому році отримала золоту нагороду в конкурсі Ukrainian Design: The Very Best of 2018. Етикетки Waissburg були визнані лаконічними, сучасними і втілюють «німецький характер» пива.