Українцям представили напій зі смаком «хрусткого яблука»

01 червня 2019, 09:08 2342

Компанія «Уманьпиво» до початку літа підготувала соковий напій, який освіжає, втамовує спрагу та дарує солодко-кислуватий присмак налитого хрусткого яблука.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Безалкогольний газований напій «Фокус» містить 12% натурального яблучного соку з садів Уманщини, цукор та очищену артезіанську воду з власних свердловин виробника.

Він випускатиметься в трьох варіантах: скляна пляшка 0,5 л; ПЕТ пляшка 1,5 л та кега 50 л. та буде представлений по всій дистриб’юторській мережі компанії «Уманьпиво».

«Всього в лінійці «Фокус» передбачено чотири смаки, першим на ринок вийшов яблучний, другим — «Фокус Мікс Фреш», на основі поєднання соку яблука та чорної моркви, яка має пікантний смак та містить комплекс корисних біологічно активних речовин: цинк, магній, вітаміни B1, B2, B6, залізо, натрій», — уточнили у прес-службі.

«Новий напій розроблений за власною рецептурою компанії. Освіжаючий, на основі натуральних соків, «Фокус» від «Уманьпиво» — чудовий вибір щоб втамувати спрагу як дітям, так і дорослим. Згідно нашим дослідженням, такого напою не вистачало на нашому ринку і ми сподіваємось, він прийдеться до смаку українцям», — анонсував вихід нового продукту СЕО броварні «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

За діючими стандартами, в продукті, позначеному як «соковий напій», плодова частка має складати не менше 10%. Саме цим він відрізняється від більш поширених «соковмісних напоїв», які можуть містити усього від 1% натурального соку. Саме тому сокові напої більш корисні та насичені за смаком.

Щоб налагодити випуск доступного за ціною сокового напою, виробник використовує сировину з власних яблучних садів уманського регіону.


Для довідки. Броварня «Уманьпиво» — український локальний виробник пива, сидрів та безалкогольних напоїв. На сьогодні одна з найстаріших пивоварень України. Заснована 1878 року. Підприємство випускає натуральне пиво та напої, всі складові яких вирощені на власних полях компанії.