Українська вівсянка зайшла у супермаркети Польщі

26 серпня 2022, 14:21 8274

Компанія «Добродія Фудз» наприкінці серпня розпочала перші відвантаження продукції під ТМ Dobrodiya, WOWOATS та San Grano до польської мережі супермаркетів Carrefour.

Співпраця з однією з найбільших мереж у світі налагоджена у межах проведення акції з продажу українських товарів до Дня Незалежності України, говориться у повідомленні компанії.

Серед продукції, яка представлена на поличках польських супермаркетів Carrefour, — вівсяні пластівці, порційні каші та гранола під ТМ Dobrodiya, WOWOATS та San Grano.

За словами директора «Добродія Фудз» Ірини Брославцевої, у найближчих планах очікується розширення присутності продукції у торгових мережах Польщі.

«У вересні плануємо зайти ще в три мережі та поступово нарощувати продажі у найбільших польських супермаркетах», — додала вона.


Для довідки: Agricom Group — українська агропромислова група, що спеціалізується на виробництві та дистрибуції продуктів харчування під ТМ «Добродія» та San Grano. Лідер із виробництва та переробки безглютенового вівса. Група об'єднує три кластери у Житомирській, Чернігівській та Луганській областях із загальним земельним фондом 28 тис. га. На території Білокуракинського та Чернігівського кластерів працюють два елеваторні комплекси потужністю 63 тис. тонн. Продукція експортується до 38 країн світу (ЄС, США, Бразилія, Китай, Азія, Африка, Ізраїль, ОАЕ та ін.).