У Ґудвеллі Україна новий генеральний директор

14 грудня 2021, 15:57 434

Каспер Торуп-Вілладсен з 1 грудня 2021 р. призначений новим генеральним директором компанії «Ґудвеллі Україна». Він замінить Крістіана Брокопа, який залишиться на посаді генерального директора Goodvalley Group.

Про це йдеться у повідомленні Асоціації свинарів України.

«Я надзвичайно схвильований і приємно вражений тим, що перейму посаду від Крістіана. У мене була можливість спостерігати та вчитися протягом останніх кількох місяців, і я побачив високий рівень професіоналізму, відданості та прагнення покращити всі аспекти діяльності компанії», — ділиться враженнями Каспер Торуп-Вілладсен.

В компанії зазначили, що основною сферою його діяльності є загальне управління, і, пропрацювавши багато років у багатонаціональних компаніях на міжнародному рівні, Каспер Торуп-Вілладсен має широке бачення ситуації та вміння поєднувати різні частини в одну всеосяжну картину, а також оперативне виконання.

До призначення Каспер Торуп-Вілладсен обіймав посаду віце-гендиректора.


Для довідки: «Ґудвеллі Україна» (Goodvalley Ukraine) — українська аграрна компанія повного циклу, що належить данській Goodvalley і була створена в червні 2004 р в с.Копанки недалеко від м. Калуш (Івано-Франківська область). Основна діяльність групи компаній зосереджена в дочірніх підприємствах Goodvalley Polska (Польща), Goodvalley Ukraine (Україна) і Goodvalley Russia (Росія). «Ґудвеллі Україна» займається вирощуванням свиней данської генетики Danbred на 7 свинокомплексах і утримує 1 молочну ферму ВРХ (гольштино-фризька порода) в Івано-Франківській області.