ТАС Агро розширює можливості обробітку ґрунту з культиваторами BEDNAR

09 травня 2024, 12:10 607

Компанія «ТАС Агро» продовжує оновлювати парк техніки в межах стратегічного розвитку компанії на 2024-2026 роки. Цього сезону придбали багато нових агрегатів, зокрема і 9 універсальних культиваторів VERSATILL від BEDNAR. Дана техніка розширює можливості компанії в сфері обробітку ґрунту та дозволяє оптимізувати виробничі процеси.

Про це AgroPortal.ua розповів генеральний директор «ТАС Агро» Олег Заплетнюк.

propData.content.image
Олег Заплетнюк, генеральний директор «ТАС Агро»

Культиватор VERSATILL від BEDNAR можна використовувати навесні залежно від робочих органів, якими він обладнаний, а можна замінити робочі органи на долота з відвалом і застосовувати агрегат як лущильник після збору пшениці чи ріпаку. Попереду культиватора є вирівнюючі планки CRUSHBAR, які демонтуються, замість них чіпляється подрібнюючий коток TRASH CUTTER, і можна як по соняшнику, так і по ріпаку проводити лущення стерні або передвисівну культивацію. Завдання даної техніки — працювати цілорічно і бути максимально навантаженою.

Нова стратегія компанії передбачає зміну технології обробітку ґрунту, висіву, внесення добрив та ЗЗР. В основі нової концепції лежить збереження ґрунту, насамперед покращення його структурних якостей, збільшення накопичення вологи. Застосування універсальних культиваторів VERSATILL дозволить «ТАС Агро» оптимізувати технологічний процес та підвищити якість обробітку ґрунту.


Вікторія Полевик, AgroPortal.ua