Рестарт Епікур відбудеться на новому індустріальному парку

06 серпня 2022, 12:45 2912

Рестарт «Епікур» відбуватиметься синхронно з запуском переробки на індустріальному парку VOLIA.

«Це буде нове виробництво. До того ж — нова собівартість, в тому числі за рахунок зменшення навантаження на логістиці та податках», — про це в коментарі для AgroPortal.ua розповів український підприємець-новатор у сфері foodtech, засновник бренду ЕПІКУР, власник EPI Group Алекс Коваленко.

Також він нагадав, що декілька тижнів тому на полицях супермаркетів з’явився  фейковий «Епікур»: «У мене просто не було часу зайнятись, щоб юридично вирішити це питання, і до того ж поки не можу дати альтернативи. Я бачу, що відбуваються маніпуляції з торгівельною маркою, Михайло Добкін (співвласник Володимир-Волинської птахофабрики) намагається зі мною судитись та зареєструвати «Епікур» на себе». 

Згідно попередніх планів підприємця, у березні-квітні цього року мала з’явитись продукція «Епікур», виробництво якої мало б запуститись на двох львівських птахофабриках. 

«Я поверну продукт «Епікур» згідно стандартів та принципів, які я в нього закладав. Але це вже відбудеться в межах екосистеми VOLIA. Зараз вирішується на яких птахофабриках відбуватиметься виробництво, свою створювати не буду. На одній із них всі потрібні процеси вже налагоджені», — зауважив Алекс Коваленко.