Продукція у формі сердечка. Крафтярі готуються до Дня закоханих

11 лютого 2024, 16:00 1120

Українські виробники вже розпочали підготовку до свята всіх закоханих — Дня Святого Валентина (14 лютого). Приміром, крафтярі виготовили продукцію у формі сердечок.

Про це крафтові виробники розповідають у своїх соцмережах. 

«Браталівська сироварня» на Житомирщині пропонує ароматний сир халумі

«Його ніжна текстура та вершковий смак створять ідеальний початок дня, наповнений ніжною атмосферою любові», — зазначають сировари.

Ціна сирного сердечка — 45 грн/100 г.

Для виробництва сирів у «Браталівській сироварні» використовують коров’яче молоко від місцевих фермерів, яке приймають за ціною в 1,5 раза вищою, ніж молокопереробні заводи.

«Герцевські крафтолики» презентували шоколадні цукерки-сердечка

«Герцевські крафтолики», що виготовляють цукати, фріпси, пастилу, енергетичні батончики, а також борщі та каші швидкого приготування на Дніпропетровщині, презентували шоколадні цукерки-сердечка.

«На жаль, українцям зараз не до святкувань: хтось уже втратив свою половинку назавжди, хтось чекає з фронту, а хтось далеко один від одного. Та для тих, хто зараз разом або має можливість привітати свою кохану людину, ми підготували шоколадні валентинки», — пишуть виробники.

Коробка цукерок із 6 штук коштує 85 грн. 

Гарячий шоколад та кольорові сердечка маршмелоу від «Чудових напоїв»

Український виробник гарячого шоколаду «Чудові напої» пропонує різні святкові набори, які складаються з гарячого шоколаду та/або молочного коктейлю, кольорових сердечок маршмелоу та шоколадної крихти.

Ціна за набір стартує від 360 грн. Кожну позицію можна придбати окремо.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua