НІБУЛОН збільшив перевезення Південним Бугом майже на 40%

15 серпня 2018, 09:14 2184

Новозбудований елеваторний комплекс з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала ТОВ СП «НІБУЛОН» у Миколаєві, що введено в експлуатацію в травні цього року, прийняв уже понад 100 тис. т сільгосппродукції.

Як говориться у повідомленні компанії, новий комплекс орієнтований переважно на збільшення обсягів приймання сільгосппродукції і забезпечення безперебійного  обслуговування перевезень вантажів Південним Бугом з «Вознесенської» і «Новоодеської» філій компанії, а також формування партій несамохідних суден для дозавантаження суден на зовнішньому рейді.

«Лише в цьому році судноплавною компанією «НІБУЛОН» перевезено тільки Південним Бугом близько 350 тис. т вантажів, що на 38% більше минулорічного показника, та завдяки чому дороги Миколаївщини було розвантажено на 14,7 тис. вантажівок. Окрім того, в цьому році компанія показала  найкращий результат з перевезень головною водною артерією області — 9620 т за один рейс», — говориться у повідомленні.

У планах «НІБУЛОНа» на найближчі роки — збудувати флот, який буде складатися зі 100 суден, щоб транспортувати 4 млн т зерна річками на рік, зокрема у 2018/19 МР поставлена ціль досягти показника — 3 млн тонн, а вже 2019/20 МР — 4 млн т.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.