МХП купує логістичну компанію

05 квітня 2024, 08:41 816

Антимонопольний комітет України надав MHP SE (агрохолдинг МХП) дозвіл на придбання мажоритарного пакета акцій лондонської компанії KK & Sons Group LTD.

Про це свідчить повідомлення Антимонопольного комітету України.

«Надано дозвіл компанії MHP SE (м. Лімасол, Кіпр) на придбання акцій компанії KK & Sons Group LTD (м. Лондон, Сполучене Королівство), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії», — йдеться в повідомленні.

За даними «Опендатабот», KK & Sons Group LTD є засновником ТОВ «КТЛ Україна», яка надає послуги, пов'язані з автомобільним та морським транспортом. За даними на сайті компанії, KTL Ukraine надає логістичні послуги: морські контейнерні перевезення, авіавідправлення вантажів з будь-якої точки планети, автомобільні та залізничні перевезення, брокерський сервіс, організація складування і перевалки вантажів, фрахтування суден різного типу.


Для довідки: агрохолдинг МХП є провідним виробником курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових та олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів«я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м'яса птиці (зокрема, через партнерські брендовані точки). Агрохолдинг також посідає провідну позицію у рослинництві.