LNZ: Силосні гібриди кукурудзи — багато якісного корму без зайвих затрат

16 січня 2019, 17:24 1952

Силосні гібриди кукурудзи типу Leafy тa Leafy-Floury вирощуються вже понад 25 років, але до України були завезені кілька років тому.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє LNZ Group, яка є ексклюзивним дистриб'ютором цих гібридів.

Як зазначається, силосні гібриди кукурудзи відповідають усім вимогам до поживної цінності та агротехнологічним характеристикам для молочного та м«ясного тваринництва.

«Серед їхніх переваг: баланс між клітковиною та засвоюваною масою; якісний крохмаль, який добре розщеплюється в рубці; висока загальна врожайність і тривалі періоди жнив», — говориться у повідомленні.

Процес силосування із цих гібридів відбувається дуже швидко. Це дає змогу отримувати великий обсяг якісного силосу для молочних корів і мати незмінно якісне молоко без зайвих витрат.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія із 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України із багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами по виробництву насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) та дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі та має більше 3 тис. працівників у сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод по виробництву кукурудзи, багатофункціональний завод по виробництву насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській та Сумській областях, 5 логістичних центрів та власний митний склад.