LNZ Group забезпечить своїх клієнтів насінням та ЗЗР на 95%

18 березня 2022, 09:20 1004

Через два тижні компанія LNZ Group зможе забезпечити на 95% своїх клієнтів насінням і ЗЗР.

Про це повідомив заступник директора з управління та розвитку регіональної мережі групи компанії LNZ Group Дмитро Соломонюк під час онлайн-зустрічі Trend&Hedge Club.

«Ми розглядали можливість проблем з виробництвом у Китаї, тому заздалегідь замовили там втричі більше продукції і планували таким чином збільшити потенціал продажів. Із замовленого обсягу вже 60% ЗЗР знаходиться на складах компанії, і зараз думаємо, як завезти решту замовлень — через Одесу чи Європу», — розповідає Дмитро Соломонюк.

За його словами, в середньому забезпеченність клієнтів LNZ Group засобами захисту рослин складає 70%, наприклад по Харківщині та Сумщині цей показник становить 60%, а по Західній Україні — 90%.

Дмитро Солом’янюк запевняє, що гербіцидна група препаратів і страхові гербіциди є в наявності в достатніх обсягах на період першого і другого внесення. 

«Із забезпеченням насінням взагалі немає проблеми. Аграрії з територій, де немає воєнних дій, забезпечені насіннєвим матеріалом на 95%», — зазначає Дмитро Соломонюк.

Він повідомив, що LNZ Group також кредитує своїх клієнтів, зокрема аграріям з Харківської області відвантажують продукцію лише з передоплатою 20%, решта — кредитування.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua