Кернел розпочав підготовку до посіву ярих культур

25 березня 2022, 17:10 312

Агропромхолинг «Кернел» (Kernel) завершує підживлення озимих культур на всіх площах посівів і вже розпочав весняні польові роботи — підготовку ґрунту для посіву ярих пізніх культур.

Про це йдеться у повідомленні компанії у Telegram-каналі. 

«Команди Центрального, Придніпровського, Західного та кластеру Полтава-Південь вивели техніку в поля для закриття вологи та внесення передпосівних добрив. На інших кластерах чекаємо готовності ґрунту і також готові виходити в поля», — говориться у повідомленні. 

Як зазначається, спецілалісти компанії зробили все, щоб забезпечити посівну необхідними ресурсами.

«Сьогодні в нас достатньо посівного матеріалу та палива. Тож Україна буде з хлібом», — запевняють у «Кернел». 


Для довідки: «Кернел» — найбільший у світі виробник та експортер соняшникової олії, провідний виробник та постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов'язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт та внутрішні продажі соняшникової олії; високотехнологічне рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання та перевалки зерна на елеваторах та портових терміналах. На частку «Кернел» припадає близько 8% світового виробництва олії.