Cargill встановив станцію дезінфекції від АЧС

17 вересня 2018, 09:14 2366

Компанія Cargill встановила на своєму підприємстві з виробництва кормів сучасну спеціалізовану станцію дезінфекції великогабаритного транспорту.

Монтаж автоматизованої станції відбувся в рамках реалізації комплексної програми заходів біобезпеки, що втілюються в життя компанією Cargill з метою недопущення зараження продукції вірусом АЧС, повідомляє PigUA.info.

Як зазначається, спеціалізована станція дезінфекції дозволить покращити ступінь очистки та дезінфекції транспортних засобів завдяки багатоступеневому процесу очистки.

«Попередня очистка транспортного засобу струменем води високого тиску з метою відбивання бруду з коліс, шасі та нижньої частини кузова;
Дизенфекційна обробка 360° дезінфекційним засобом на основі перекису водню компанії Ecolab та флокулянтом компанії W? glo-stal;
Ручна мийка внутрішньої частини кузова машини», — говориться у повідомленні.

Крім того, Cargill запровадив комплекс заходів безпеки виробництва для захисту від АЧС. 

«Компанія Cargill із надзвичайною серйозністю ставиться до питання безпечності нашої продукції. З початком епідемії АЧС в Україні ми послідовно посилили заходи біобезпеки на підприємстві. Будівництво дезінфекційної станції компанії PumpExpert, чиє обладнання на європейських заводах Cargill, стало черговим кроком, що підтверджує готовність інвестувати у безпеку продукції та не йти на компроміс з якістю», — коментує генеральний директор ТОВ «Каргілл Енімал Нутрішн» Ігор Бежук.


Для довідки: Cargill Inc. — найбільша світова приватна компанія, що інвестує в харчове виробництво. Компанія працює в 68 країнах світу, займається продажами зерна, олії, цукру та інших продуктів. Також є найбільшим виробником сільськогосподарської продукції. 

ТОВ «Каргілл Енімал Нутрішн» (Львівська обл.) виробляє готові корми для тварин.