G.R. Agro впроваджує систему безоплатного зберігання зерна

28 квітня 2021, 13:31 2398

ГК G.R. Agro з початку нового сезону — 1 липня 2021 р. — для виробників сільськогосподарської продукції впроваджує систему безоплатного зберігання на весь період без обмежень, на всіх елеваторах компанії.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Система безоплатного зберігання передбачає:

- приймання та зберігання товару елеваторах ГК G.R. Agro;

- відсутність додаткових платежів за зберігання зерна;

- можливість продажу зі складу зерна будь-якій компанії, яка акредитована на елеваторах ГК G.R. Agro.

Як зазначається, на початку 2021 року компанія G.R. Agro запустила 1 етап із впровадження платформи SAP Business Оne — системи консолідації та управління фінансами, продажами, закупівлями, складськими запасами, виробництвом, відносинами з клієнтами.

В рамках проекту, компанія пропонує сільгоспвиробникам стати учасниками нового і унікального online торгового майданчика без додаткових витрат на зберігання на протязі всього сезону. Майданчик об'єднує виробників сільськогосподарської продукції, трейдингові компанії та компанії з переробки сільськогосподарської продукції.


Для довідки: група компаній G.R. Agro заснована в 2005 році в Онтаріо, Канада. Роботу в Україні почала в 2010 р. Оперує мережею елеваторів в Дніпропетровській і Запорізькій областях загальною потужністю 112 тис. т. Велику частину в портфелі компанії займають пшениця, соняшник і кукурудза.