Епіцентр оновлює парк сільгосптехніки

15 березня 2019, 12:15 2554

Компанія «ОТП Лізинг» уклала лізингову угоду з групою компаній «Епіцентр К» на фінансування сільськогосподарської техніки на суму $14 млн із загальним терміном на п'ять років.

Станом на січень 2019 року профінансовано техніку брендів Case, Manitou та інших брендів на суму $9 млн. На решту суми «Епіцентр К» планує придбати сільськогосподарську техніку іноземного виробництва, говориться у повідомленні компанії. 

«Епіцентр є нашим клієнтом з 2013 року, але до цього предметом лізингу були вантажівки, які обслуговують торговельний бізнес групи. Ми дуже раді, що почали фінансувати і сільськогосподарський напрямок» — коментує генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

«Епіцентр К» до кінця поточного року планує на 100% укомплектувати підприємства власними високопродуктивними агрегатами, за виключенням комбайнів.

«Завдяки партнерству з «ОТП Лізинг» ми забезпечуємо наші сільськогосподарські підприємства доступним і надійним фінансовим ресурсом. Довгострокове співробітництво з компанією «ОТП Лізинг» надає змогу придбати сучасну високопродуктивну сільгосптехніку, використання якої, в свою чергу, значно підвищує ефективність роботи всього нашого аграрного напрямку», — зазначає генеральний директор «Епіцентр К» Петро Михайлишин. 


Для довідки: аграрний напрямок групи компаній «Епіцентр К» обробляє понад 111 тис. га на Вінниччині, Хмельниччині, Тернопільщині, Черкащині та Київщині. До його складу входить 20 тваринницьких ферм та 6 елеваторів. Після завершення реконструкції діючих зерносховищ та будівництва нових елеваторів потужності компанії зі зберігання зерна виростуть до 1 млн т.