Добродія Фудз збільшила паковання зернових снеків

11 червня 2024, 17:22 740

«Добродія Фудз» представила зернові снеки YUMMOJI в оновленому пакованні по 220-300 грамів.

Як говориться у повідомленні компанії, зростання споживацького попиту на готові до вживання продукти із зернових у «карманному» форматі сприяло тому, що торік компанія «Добродія Фудз» запустила виробництво хрустких сухих снеків для швидких сніданків чи перекусів під ТМ YUMMOJI вагою паковання 30 г. 

«Провівши дослідження на фокус-групах, ми отримали запит на порційні сухі сніданки для формування ланч-боксів для дітей та підлітків, споживання під час подорожей чи відпочинку або ж на робочому місці. Так з'явився ще один бренд у нашому продуктовому портфелі — YUMMOJI. Це зернові снеки різноманітних популярних смаків у «карманному» форматі. У напруженому ритмі сучасного життя такі смаколики допоможуть швидко втамувати голод, і що досить важливо — це повноцінна і здорова альтернатива не дуже корисним чипсам або сухарикам», — розповіли в компанії «Добродія Фудз».

І додали, що нещодавно вирішили збільшити вагу паковання до 220-300 г (залежно від продукту). Це рішення в компанії пояснюють тим, що попит на таку вагову категорію має тенденцію до зростання. 

Асортимент хрустких снеків доволі широкий: від популярних глазурованих кульок із какао та глазурованих кукурудзяних пластівців до глазурованих кульок «Тріо», збагачених вітамінами, або ж глазурованих кукурудзяних пластівців із медом (всього 6 позицій).

«Наразі в Україні хрусткі зернові снеки YUMMOJI у збільшеному пакованні споживач може знайти у магазинах роздрібної торгівлі формату «біля дому», — зазначили в компанії. 

Уточнюється, що під час виробництва готових сніданків YUMMOJI використовуються лише натуральні інгредієнти та кокосова олія, яка надає продуктам оригінальний витончений смак. Не додається пальмова олія. Це робить продукцію YUMMOJI не лише смачною, але й корисною.