Добродія Фудз розпочала виробництво готових сніданків

03 лютого 2023, 17:10 2061

Один із найбільших вітчизняних виробників вівсяних пластівців та продукції на зерновій основі під ТМ Dobrodiya, San Grano, San Granola, WOWСЯНКА запустив виробництво нового продукту — готових сніданків YUMMOJI.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Добродія Фудз».

Наразі сніданки представлені чотирма оригінальними смаками:

  • Cocoa Balls (кульки з темним какао);
  • Frosted corn flakes (глазуровані кукурудзяні пластівці);
  • Cherry Pillows (подушечки з вишневим смаком);  
  • Fruity loops with marshmallow (фруктові кільця з маршмеллоу).

У компанії відзначають, що продукція YUMMOJI виготовляється на основі натуральних зернових інгредієнтів та без додавання пальмової олії. 

«Ми давно планували розширити портфель нашої продукції чимось смачненьким саме для дітей. Хоча впевнені, що YUMMOJI полюблять усі члени родини. Адже ці сніданки не просто смачні та зручні у споживанні, але й виготовляються з високоякісної сировини та натуральних інгредієнтів на новому сучасному обладнанні. Віримо, що з YUMMOJI наші споживачі щодня будуть весело проводити час та заряджатися позитивними емоціями», — зазначила директорка компанії «Добродія Фудз» Ірина Брославцева.

У кожній картонній упаковці на покупця чекає подарунок — магніт із новим героєм «Емоджиком». Усього в колекції представлено 6 магнітів із зображеннями різних персонажів, які можна скласти в єдиний пазл. Це буде додатковою мотивацією для дітей із задоволенням споживати готові сніданки щодня та отримувати позитивні емоції.

Продукція YUMMOJI з'явиться на полицях національних мереж уже в лютому.